Onze schoolgids  Deze gids is bedoeld voor ouders, die al één of meer kinderen op de Wilhelminaschool heb­ben. Aan deze ouders leggen we uit wat er allemaal op school gebeurt en wat het resultaat er­van is. Aan hen wordt jaarlijks in de week vóór de zomervakantie een actuele gids aangeboden.

Maar deze gids is ook voor 'nieuwe' ouders bedoeld. Aan hen leggen we uit wat ze kunnen ver­wachten als hun kind leerling van de Wilhelminaschool wordt. Zij ontvangen een schoolgids wan­neer ze een kennismakingsbezoek aan onze school brengen.
Veel leesplezier in onze Schoolgids 2017-2018. Klik hier voor de leeswijzer met de belangrijkste wijzigingen t.o.v. vorig schooljaar.

Tip: Zie ook de pagina over ons Schoolplan 2015-2019 en onze streefbeelden voor de komende vier jaar!