Schoolkalender - Kunst Centraal - groep 5

Data:
15-02-2018
'Kunst Centraal' groep 5
Groep 5 gaat op excursie naar Huize Doorn op donderdag 15 februari. Het bezoek aan Huis Doorn is een onderdeel van het project 'Wilhelm en Willie' van de stichting Kunst Centraal. De kinderen krijgen een beeld van het dagelijks leven rond 1921 in hun eigen omgeving. Hierbij komen de volgende thema’s aan bod: kleding, wonen, werken, huishouden, voeding, vervoer, school en spel en het verschil tussen arm en rijk in die tijd.

- We gaan deze middag niet gymmen, de kinderen hoeven dus niet op de fiets naar school. Ook zijn de fietsouders die ingepland staan voor deze middag 'vrij'.
- We zullen naar verwachting rond 15.00 uur terug zijn op school, iets later dus dan normaal. We vertrekken rond 12.30 uur op school en zullen in Doorn rond 14.30 uur weer vertrekken.